Suzanne's books

 cover de invloed van eenheid

Afbeelding preview boek

Prijs € 19,90*

De Invloed van Eenheid

Dit boek gaat over ‘bewust zijn’ en ‘bewust worden’.

Het gaat in op de ongekende mogelijkheden onze eigen invloed bewust te benutten, om grip te krijgen op het verloop van ons leven, werk en omgeving. Het opent de ogen voor de volle potentie van jezelf de ander en elke situatie die zich in het dagelijkse leven aandient.

Stel je eens voor: wat zou er gebeuren als je in staat bent je leven helemaal zelf vorm te geven? Elke dag kan ‘bewust zijn’ benut worden om eigen kracht in balans te brengen, innerlijke rust te vinden, om te gaan met stress en moeiteloos dromen waar te maken. In elke situatie kan de eenvoudige 5 stappen strategie benut worden om het optimale te bereiken en het helpt om op een constructieve wijze het leven positief te beïnvloedden, Zo wordt ‘bewust zijn’ een winstfactor die op individueel niveau invloed heeft, maar ook de potentie heeft om op collectief niveau enorme resultaten te behalen.

Het begint bij de eerste stap; bewust zijn van jouw invloed.

Afbeelding cover boek

Afbeelding preview boek

Prijs € 15,00*

Eigen-Wijzer Zijn

Dit is een bijzonder openhartig boek voor ieder die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van zijn of haar eigen leven.

Je wordt direct gegrepen door de persoonlijke ervaringen van de schrijfster waarbij je steeds meer het gevoel krijgt dat ze jou persoonlijk aanspreekt. De openheid, waarmee ze haar ervaringen deelt, daagt je uit te kijken naar jouw eigen leven en biedt je een dieper inzicht in ervaringen die universeel zijn. Het is een boek waarbij je de gelegenheid krijgt via verschillende ingangen te onderzoeken hoe jij zelf omgaat met jezelf, je eigenheid, je eigenwijsheid, je wijsheid, en jouw innerlijke kompas, kortom "Eigen-Wijzer" Zijn. Confronterend, uitdagend, intens, verhelderend en uitermate leerzaam.

*without shipping costs

 
   

cover e-book bezieling

Free download

e-Book Bezieling

Bezieling is de innerlijke motivatie die mensen in beweging zet en ze het onmogelijke mogelijk laat maken, het is levenslust, kracht en inspiratie. Een drijfveer die rust, eenvoud, verwondering en een authentieke uitstraling brengt.

Het is een tijd vol onzekerheid, crisis en verandering, alles is in beweging en weinig nog echt betrouwbaar. Het is van belang contact te maken met jouw eigen bezieling om overeind te blijven. Jouw persoonlijke diepere drijfveren geven je de balans te manoeuvreren in deze snel bewegende wereld. Jouw gevoel van geluk, succes en rijkdom hangen er vanaf, je kan en mag ze niet meer negeren.

 

download button e-boek bezieling

   

cover e-book Leef je nog?

Free download

 

e-Book Leef je nog?

Op momenten dat het leven zelf bedreigd wordt, worden we geconfronteerd met hoe we ons leven geleefd hebben.
De volgende vragen komen dan omhoog; Als mijn leven nu zou eindigen, kan ik dan tevreden terug kijken op een leven vol voldoening en mooie ervaringen? Heb ik alles gedaan waar ik van droomde? Doe ik het goed? Ben ik geweest wie ik wil zijn? 

download button e-boek bezieling

Facebook icon LinkedIn icon Google+ icon YouTube icon